top of page
DSC_0219_edited.jpg

Moeder dochter

Voel rugdekking en laat je voeden met vrouwelijke energie

Je moeder is je eerste secure base in je leven. Zij voedt je, in de breedste zin van het woord. Ze biedt je veiligheid en voeding om te groeien en leert je om risico’s te nemen. In de meeste gevallen is dit met heel veel liefde gedaan. Dit betekent niet dat alles wat zij te geven had ook voldoende was voor jou om je als vrouw te ontwikkelen. Misschien deed ze uit liefde net iets te veel waardoor jij weinig ruimte ervaren hebt. Of mocht er juist heel veel waardoor jij grenzen gemist hebt.

 

Omdat je als meisje van dezelfde sekse bent als je moeder en net als zij voortkomt uit de wereld van de vrouwen, is begrenzen tussen moeder en dochter van groot belang. Is deze grens te sterk, dan is er weinig warmte. Is deze te zwak, dan ontstaat er angst voor verlies van eigenheid. Deze patronen herhalen zich in het dagelijks leven. Hoe speelt bij jou de dans tussen verbinden en begrenzen?

 

Deze 2-daagse workshop verbindt je opnieuw met je bron en geeft je inzichten in je vrouwelijke kracht. Je leert hoe jij je vrouwelijke kracht in kan zetten. Je gaat rugdekking voelen waardoor je meer rust en focus krijgt. Dit stelt je in staat om je opnieuw te verbinden met je vrouwelijke potentieel en zal excelleren.

 

Doelgroep
Vrouwen die in contact willen komen met hun bron en hun potentieel.

 

Trainers

Hetty Reijnders en Marijn Talen (moeder en dochter)

 

Data

Vrijdag en zaterdag

 

Locatie

Volgt

 

Tarief

€ 375,00 excl. BTW

Inclusief koffie/thee, lunch en studiemateriaal


 

bottom of page