top of page
Bommel-Art_BBO0701_1_edited.jpg

Karakterstijlen

Voor mensen met karakter

Ben jij klaar voor de volgende stap in je leven die je zowel zakelijk als privé veel oplevert? Een stap die je inzicht geeft in je denken, handelen, ego, angsten en kwaliteiten? Een stap die je dichter bij jezelf brengt, maar ook dichter bij de mensen om je heen? Een stap die bevrijdend werkt, meer bewustzijn en energie geeft en waarmee je anderen inspireert? Maak de stap naar de workshop Karakterstijlen. Ontdek je beste zelf!

 

Karakterstijlen
De workshop Karakterstijlen geeft je de kans om jezelf te ontmaskeren. Karakterstijlen, ook wel maskers genoemd, zijn verdedigingsmechanismen. Het zijn onze vaste  gewoontes, gedragingen en patronen. Ze geven houvast, beschermen ons onder meer tegen pijn en afwijzing én zorgen daarmee voor een veilig en vertrouwd gevoel. Het zijn dus kwaliteiten die ons verder helpen, maar tegelijkertijd belemmeren ze ons ook. Ze staan namelijk écht contact, met jezelf en een ander, thuis en op het werk, in de weg. Ze geven geen ruimte aan wat er nog meer in jou schuilt en remmen je ontwikkeling af. Ze belemmeren je in wie je werkelijk wilt zijn en doen wat je echt blij maakt.

 

Ontmasker jezelf
De workshop Karakterstijlen laat je ervaren welke maskers jij gekozen hebt. Hoe hielpen je maskers je verder? Wanneer zijn ze van waarde? Wanneer beperken ze je? Hoe kun je ze losser dragen? En wat levert dat je op? Het antwoord is simpel: vrijheid en onafhankelijkheid, van waaruit je je onbevreesde zelf kunt zijn. Niets staat je groei en ontwikkeling nog in de weg.

 

Bevrijd jezelf − kom in contact met jezelf en je omgeving − zorg voor meer gedrevenheid, zonder jezelf uit te hollen − leer omgaan met tekort, imperfectie, wantrouwen en angsten − wees trots op jouw talenten en kwaliteiten − ga staan voor jouw idealen − volg je dromen.

Doelgroep
Voor mensen die niet alleen een goed mens willen zijn, maar ook een heel mens

 

Trainer

Marijn Talen

 

Data

Voorjaar 2024, exacte data volgen

 

Locatie

Villa Klein Heumen, Nijmegen

 

Tarief

€ 475,00 (vrijgesteld van BTW)

Inclusief koffie/thee, lunch en studiemateriaal

bottom of page