top of page

Aan het woord...

Tatjana Schreuder-Tijhuis

Rabobank, Directeur Hart van De Meierij

Individuele begeleiding:

Hetty is als coach in staat om mij mee te nemen naar diepere lagen van mijn gedrag. Hierdoor gaat ze  verder dan het je laten snappen. Zij laat het mij voelen. Dankzij haar ben ik in staat om de patronen te herkennen, te respecteren, waar ze kracht geven en ze te doorbreken waar ze mij belemmeren.

 

Teamcoaching:

Ik heb het geluk gehad om samen met Hetty met een team aan de slag te gaan. Het mooie van dit traject was, dat mensen meer zicht op zichzelf kregen en daardoor meer begrip voor de ander. Ik kon in mijn aansturing doorpakken op inzichten die Hetty mijn mensen wist mee te geven in haar coaching. Ik heb mijn team zien groeien met meer werkplezier en betere resultaten tot gevolg.

Jennifer van Deursen

Fontys, Coördinator Commerciële Economie

Marijn heeft me een half jaar lang gecoacht en heeft me deuren laten openen. Ze hielp me met een weg vinden in mijn werk, maar ook in mijn privé leven. Ik ben zo veel wijzer geworden over mijzelf; waarom ik doe wat ik doe bijvoorbeeld. Het helpt me te relativeren, maar bovenal kansen te pakken en (recht) op mijn doel af te gaan. Daarnaast hielp ze me inzien hoe anderen werken en hoe ik daar het beste mee om kan gaan om ergens het optimale uit te halen, op een wijze die bij me past. Elke sessie verliet ik met een heel goed gevoel en vol energie.

 

Ze is heel deskundig en presenteert (wetenschappelijke) achtergrond informatie wanneer ze merkt dat ik daar interesse in heb.  

Ik vond de periode waarin ik gecoacht werd door Marijn enorm leerzaam, maar ook echt heel leuk. Ze weet precies de juiste vragen te stellen. Wanneer de ene tactiek niet direct werkt heeft ze genoeg andere manieren om jezelf de kern te laten inzien. Marijn zegt niets voor, maar zorgt er voor dat je zelf leert hoe je je eigen vragen kan beantwoorden.

 

Ik ben haar zeer dankbaar voor alle inzichten die ze me heeft laten inzien, ik zit weer vol energie en ik kijk uit naar alle stappen die ik nu gericht kan zetten om mijn doelen te bereiken.

Yvonne van Schijndel

Studentalent, General Manager

In september ben ik, toen ik een burn-out had bij Hetty  terecht gekomen. Als snel bleek dat er een “klik” was en kreeg ik het gevoel dat Hetty wel eens dé persoon kon zijn die mij kon laten inzien dat ik bepaalde dingen anders zou kunnen doen.

 

Tijdens de eerste kennismaking,  kon Hetty, door haar jarenlange ervaring,  al snel inschatten welk pad ze met mij moest gaan bewandelen.

 

Hetty heeft mij begeleid in het proces te ontdekken wie ik echt ben en wie ik dus ook wil zijn, “gewoon” mijzelf! Persoonlijk Leiderschap! Zo gewoon is dat dus blijkbaar niet want als je niet oplet ben je als snel een leven aan het leven om het anderen naar de zin te maken en jezelf met enige regelmaat vergeten. Hetty heeft mij weer met beide benen op de grond gezet. laten zien en vooral ook laten voelen dat ik ook een plek heb en dat dat de mooiste plek op aarde is.  Hetty laat je zijn wie je bent en door haar aandacht, (soms confronterende) feedback en concrete opdrachten heb ik inzichten en handvatten gekregen waarmee ik zelf verder kan. Na elke sessie was ik al weer een stap verder en groeide mijn zelfvertrouwen! Ik heb geleerd om open te zijn en uit te spreken wat ik nodig heb en dus om mijn grenzen aan te geven. Ook zie ik nu wat je met je eigen gedrag kunt bereiken en dat je dus zelf de sleutel tot verandering en succes bent. Hetty stelt zichzelf tijdens de sessies ook kwetsbaar op waardoor het voor mij als een soort vanzelf ging om mezelf ook kwetsbaar op te stellen. (wat je geeft krijg je terug)

 

Dankjewel lieve Hetty voor alles wat je voor mij hebt gedaan en hebt betekend!

Jim Stewart

ROC

Marijn Talen is een coach die heel eervol en integer met je omgaat. Met de juiste toon weet ze te raken maar ook de juiste vragen te stellen. Mijn coachingsproces met Marijn heb ik als intiem op gepaste wijze en zeer inzichtvol ervaren.  Marijn heeft het talent om onderliggende emoties te vertalen naar bekrachtigende inzichten.  Ik gun iedereen een coach als Marijn omdat je dan de mogelijkheid hebt om jezelf een spiegel voor te houden en grote stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik een helder zelfbeeld gekregen van hoe ik met alledaagse of werkgerelateerde situaties omga en waar het vandaan komt. Daarnaast heb ik heldere tools gekregen om binnen mijn eigen manier van zijn in communicatie te blijven en de situatie aan te gaan. En dat is een openbaring!!

Peter Reinders

Rabobank, Accountmanager

Tot voor kort bestond mijn leven zakelijk en privé uit doorhollen, problemen van anderen oplossen ten koste van mezelf, geen fouten mogen maken en de lat buitensporig hoog leggen. Hetty heeft mij geholpen die cirkel te doorbreken. Met haar inzichten, doortastendheid en empathie wist Hetty samen met mij tot de kern te komen, waarbij bleek dat aangeleerde gedragspatronen uit de vroege jeugd bepalend zijn voor later handelen. Wat heeft het mij opgeleverd? Meer positieve energie, meer voor mezelf en mijn belangen staan, constructiever samenwerken met collega’s, meer productie met minder effort, betere balans, rust, zelfinzicht en zelfsturing. Dat is voor mij persoonlijk leiderschap ten voeten uit.

Veronique de Bree

Park Plaza Eindhoven, Hotelmanager

Via Hetty Gerrits ben ik in contact gekomen met opstellingen. Het is altijd goed om eens terug te kijken hoe je leven verlopen is en meer inzicht te krijgen in bepaalde terugkerende problemen. Tijdens de gesprekken met Hetty hebben we gekeken naar mijn basis en het gezin waar ik in heel veel liefde ben opgegroeid. Ik wilde meer inzicht krijgen in mijn rol als leidinggevende en in de rollen van mijn team onderling. Op dat moment stond ik ook op een tweespoor en wilde ik onderzoeken of het tijd was om een stap te nemen naar een andere organisatie. Wat wil ik echt, wat wil ik anders, kan ik de organisatie wel in de steek laten en durf ik het onbekende aan? Door de gesprekken en cases heb ik antwoorden op deze vragen gekregen, maar ook vooral rust van binnen, waardoor ik vol zekerheid de volgende stap gezet heb ik mijn loopbaan. Door deze rust verdween mijn onzekerheid over mijn positie en ambitie, kan ik conflicten goed oplossen en is mijn rol duidelijk binnen het team en de organisatie. Uiteindelijk brengt mijn huidige baan me nu al jaren veel energie en ben ik de verbinder binnen, maar ook buiten het team.

Bas Linssen

Rabobank, Accountmanager MKB

“Hetty laat je tijdens haar coachsessies op een constructieve, persoonlijk en (soms) confronterende manier naar jezelf kijken. Het persoonlijk leiderschap traject van Hetty heeft mij meer inzicht gegeven in wie ik ben en wat mijn persoonlijke missie is. Een waardevolle ervaring die ik zal koesteren.”

Marianne Robberts

UWV, Teammanager

Hetty heeft mij begeleid in een Leiderschapstraject.

Ik liep er tegen aan dat ik op momenten waarop ik voor mezelf moest gaan staan alleen maar heel hard ging werken en anderen niet aansprak op wat hun houding en gedrag bij mij opriep. Heel vreemd, omdat ik dat ook heel vaak wel deed. Door de coaching van Hetty kreeg ik inzichten bij welk soort mensen en in welke situaties dit gebeurt. Ik heb geleerd om ervaringen uit het verleden in het juiste perspectief te plaatsen, zodat ik in het nu op de door mij gewenste manier kan reageren en mijn rol als leidinggevende nog beter pak.

Zij combineert een grote brok levenservaring met heel veel kennis op diverse terreinen. In de coaching loopt dit zonder overgang heel soepel in elkaar over. Zij is confronterend en tegelijk heel empathisch, met veel liefde en respect voor de mens. Ze weet feilloos door te prikken, waardoor diepgaande inzichten ontstaan en verandering kan plaatsvinden. Het traject bij Hetty is voor mij zeer waardevol geweest en levert mij nog dagelijks inzichten op, ook in mijn rol als leidinggevende.

Please reload

bottom of page