top of page
Bommel-Art_BBO0439.jpg

Moeder en dochter... verbinden!

Hetty Reijnders 

Ga voor je droom en geef nooit op

"Het verleden is onze gids voor de toekomst. Mijn geboortegrond is een van mijn grootste inspiratiebronnen. Zo ben ik in staat steeds dieper betekenis te geven aan mijn werk en leven."

Hetty groeide op in een familie van gedreven vakbondsmensen. Met een groot en sterk familiegevoel. Maar het 'wij' betekende ook een 'zij'. En 'zij' werden buitengehouden. Zo verloor Hetty het contact met wie ze is, wat ze wilde. Al jong belandde ze in een burn-out.
Aanleiding voor een diepgaande verandering in haar leven.

Vanuit haar ware genen (háár DNA) en met respect voor haar familietraditie ontplooide Hetty persoonlijk leiderschap. Het resultaat: vertrouwen in haar eigen potentieel én lef en passie om richting te geven aan de toekomst. Vanuit die basis volgt ze nu haar droom: het realiseren van een familiebedrijf én heel veel bedrijfsfamilies, waar insluiting de norm is.

Hetty is gespecialiseerd in coaching en training, met een focus op persoonlijk en natuurlijk leiderschap. Ze doorbreekt diepgewortelde patronen en stimuleert mensen het allerbeste uit zichzelf te halen. Daarbij is ruimte voor successen, maar ook voor missers en kwetsbaarheden. Door alles te omarmen, komen we tot topprestaties en realiseren we dromen.

"Geef nooit op", motiveert Hetty. "Ieder mens kan uitblinken." En zij kan het weten. Samen met dochter Marijn staat ze aan het roer van GEN-I-US: een generatiedroom, met een gegarandeerde impact op ieder mens en elke organisatie.

 

Bommel-Art_BBO0471.jpg

Marijn Talen 

Durf te kijken en te communiceren

"Het geheim om zakelijk uit te blinken, schuilt in persoonlijk dieper durven gaan. Dan ontstaat de échte verbinding. Een team dat zich als een familie voelt, zorgt voor elkaar."

Marijn is als coach en trainer een 'genius' voor het bedrijfsleven. Na vijftien jaar ervaring in media en sales weet ze precies waar je als werknemer en leidinggevende waarde kunt toevoegen om op alle niveaus winst te behalen. Om te verbinden.

Die fascinatie voor verbinding is niet los te zien van de scheiding van haar ouders en het opgroeien in een samengesteld gezin. Marijn leerde omgaan met verschillende culturen. Ze ontwikkelde een grote zelfstandigheid én goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Marijn voelt feilloos de behoeften en drijfveren van mensen aan. Ze weet precies welke leiderschapsstijl het beste in mensen naar boven haalt, en hoe belangrijk het is om terug te gaan naar je eigen oorsprong. Als organisatie, als team, als individu.

Mensen spreken verschillende talen. Leiders hanteren verschillende stijlen. Communicatie is dé tool om verschillen tussen mensen te overbruggen en inteamiteit te creëren. Het raakt de kern, creëert verbondenheid en brengt je samen verder. Nabij is het nieuwe zakelijk.

 

bottom of page