top of page

Leiders in en van een organisatie

Voor leiders die een secure base willen zijn voor zichzelf en anderen 

Leiders van de toekomst

GEN-I-US speelt in... op toekomstig leiderschap. De leiders van de toekomst zoeken naar authenticiteit, maken intrinsieke motivatie los én triggeren zingeving in het werk. Ze staan in verbinding met de organisatie, het team en zichzelf, maar ook met de wereld daaromheen. Ze hebben oog voor álle belangen, voeren de dialoog en maken dankbaar gebruik van de collectieve wijsheid van de groep. Ja, zo wordt ondernemen weer gaaf!

Inteamiteit

Hechte werkrelaties leiden tot grote succesverhalen. En ja, organisaties zijn soms ook complex. Maar wie deze complexiteit ontstijgt, is op weg naar verbondenheid, vindingrijkheid en veerkrachtigheid op de werkvloer. Op weg naar anders, naar diversiteit, naar een gezonde dynamiek. Een weg van meer doelgerichtheid en een hoge productiviteit.

Onbevreesd jezelf zijn

GEN-I-US staat voor... een nieuw soort leiderschap. Op álle niveaus, dus niet alleen aan de top. Wij begeleiden jóú − vanuit je wortels − naar de toppen van je eigen kunnen. Maak een diepe duik naar je ware essentie. Dé toegangspoort naar persoonlijk leiderschap.

Burn-out

Steeds meer ….met steeds minder. Er wordt steeds meer van ons gevraagd en we vragen ook veel van onszelf. Het werk moet met steeds minder gerealiseerd worden. Je jaagt jezelf ontzettend aan om alles voor elkaar te krijgen en vergeet wat het beste is voor jou.

Vrouwen van de Toekomst

Jij bent de vrouw die intrinsiek gedreven is zichzelf te ontwikkelen en te leren kennen, die haar volle potentieel aan wil boren en die het vuur voelt om haar omgeving verder te laten groeien. Je weet diep van binnen wel wat je wilt en waarom je dat wilt. Je wil graag verder ontdekken wat je in je mars hebt, wat jouw kracht is, wat je versterkt en wat je tegenhoudt.

Betekenisvol werken en leven

Er blijft iets borrelen dat je meer betekenis wilt geven aan je werk en leven. Om meer betekenis te geven is het belangrijk dat je je roeping, jouw unieke kompas, ontdekt en leeft.

bottom of page