top of page

Individuele groei en ontwikkeling

Voor als je onbevreesd jezelf wilt zijn

Onbevreesd jezelf zijn

GEN-I-US staat voor... een nieuw soort leiderschap. Op álle niveaus, dus niet alleen aan de top. Wij begeleiden jóú − vanuit je wortels − naar de toppen van je eigen kunnen. Maak een diepe duik naar je ware essentie. Dé toegangspoort naar persoonlijk leiderschap.

Burn-out

Steeds meer…. met steeds minder. Er wordt steeds meer van ons gevraagd en we vragen ook veel van onszelf. Het werk moet met steeds minder gerealiseerd worden. Je jaagt jezelf ontzettend aan om alles voor elkaar te krijgen en vergeet wat het beste is voor jou.

Leiders van de Toekomst

GEN-I-US speelt in... op toekomstig leiderschap. De leiders van de toekomst zoeken naar authenticiteit, maken intrinsieke motivatie los én triggeren zingeving in het werk. Ze staan in verbinding met de organisatie, het team en zichzelf, maar ook met de wereld daaromheen. Ze hebben oog voor álle belangen, voeren de dialoog en maken dankbaar gebruik van de collectieve wijsheid van de groep. Ja, zo wordt ondernemen weer gaaf!

Karakterstijlen

Ben jij klaar voor de volgende stap in je leven die je zowel zakelijk als privé veel oplevert? Een stap die je inzicht geeft in je ego, denken, handelen, ego, angsten en kwaliteiten? Een stap die je dichter bij jezelf brengt, maar ook dichter bij de mensen om je heen? Een stap die bevrijdend werkt, meer bewustzijn en energie geeft en waarmee je anderen inspireert? Maak de stap naar de workshop Karakterstijlen. Ontdek je beste zelf!

Moeder / Dochter

Deze 2-daagse workshop verbindt je opnieuw met je bron en geeft je inzichten in je vrouwelijke kracht. Je leert hoe jij je vrouwelijke kracht in kan zetten. Je gaat rugdekking voelen waardoor je meer rust en focus krijgt. Dit stelt je in staat om je opnieuw te verbinden met je vrouwelijke potentieel en zal excelleren.

Vrouwen van de Toekomst

Jij bent de vrouw die intrinsiek gedreven is zichzelf te ontwikkelen en te leren kennen, die haar volle potentieel aan wil boren en die het vuur voelt om haar omgeving verder te laten groeien. Je weet diep van binnen wel wat je wilt en waarom je dat wilt. Je wil graag verder ontdekken wat je in je mars hebt, wat jouw kracht is, wat je versterkt en wat je tegenhoudt.

Betekenisvol werken en leven

Er blijft iets borrelen dat je meer betekenis wilt geven aan je werk en leven. Om meer betekenis te geven is het belangrijk dat je je roeping, jouw unieke kompas, ontdekt en leeft.

bottom of page